Novo leto

/
0 Comments
Od lanskega koledarskega leta smo se poslovili v duhu poslanstva športnoplezalnega odseka - odšli smo plezati.



Eno zadnjih decembrskih sobot smo se v meglednem večeru odpeljali v Sveti Duh k Bricu. Bila nas je dobra večina aktivnih članov; nekaj jih je podleglo zimskih nevšečnostim, drugi so pomešali dneve v koledarju in se prijavili na pet zabav na isti dan. Nič neobičajnega za veseli december.

Plezalni center je bil takorekoč prazen. Privatno prednovoletno plezanje. Tisti bolj vplezani so se lotili sistematičnega reševanja označenih plezalnih problemov, drugi smo zadržani izbirali tiste, ki so vsaj na prvi pogled izgledali rešljivi. Vsakdo je lahko zase našel izziv na meji zmožnega in se z njim zaposlil.

Druženje ob plezanju smo uspešno zaključili in se podali proti bowling centru na obrobju Kranja. Od tu pa na druženje ob pivu in picah. Kovali smo načrte za prihodnje plezalne podvige, obujali spomine na prelomne smeri in razmišljali o nadaljnem razvoju športnoplezalnega odseka in plezalne stene.



Na tem mestu velja povabilo za vse, ki bi se radi priključili ekipi športnoplezalnega odseka, da se pofočkajo na mail ali facebook in se nam pridružijo. Za pristop je potrebno zgolj članstvo v našem matičnem društvu - Planinskem društvu Komenda in seveda nepogrešljiva želja po plezanju.



Tole vam utegne biti všeč

No comments:

About us